Programma 2019 uitgebreid

PROGRAMMA FEESTWEEK ZUIDBROEK 19 T/M 23 JUNI “HET MOOISTE FEEST VAN HET NOORDEN”

WOENSDAG 19 JUNI
20.00 uur:
DE WATERLOO’S ON TOUR. In 2018 een groot succes. Dit jaar pakken we nog groter uit….er komen maar liefst 25 artiesten naar Zuidbroek. VOOR SLECHTS €1,00 ENTREE BEN JIJ ONZE GAST. Geniet van o.a. De Lawineboys, Chris de Roo, Kaylee, Grutte Geart maar ook van Lytse Hille, Duo Doublon, Wimmie Bouma, Ronald en Aïsha, De Zware Jongens, Rob Ronalds en vele anderen….Zie voor het volledige programma onze website, FB en op www.dewaterloos.nl. MIS DIT NIET!!!!

DONDERDAG 20 JUNI
13.30 uur:
Kaarten en sjoelen in de feesttent.
20.00 uur:
De Band MILLSTREET, niet een “zomaar” coverband….maar één van de meest energieke bands van deze tijd!!! Top 40 – DANCE – POP – ROCK, niets is te gek! Samen met DJ Stefan Leur en HELENE FISCHER double act Victoria beleef je één van de mooiste avonden van de week.

VRIJDAG 21 JUNI
17.00 uur:
Sponsormiddag (niet openbaar).
20.00 uur:
The Midsummer-Night-Party….met BOOMERANG, hun motto is “THROW THE BEST PARTY OF YOUR LIFE”. Een DJ die rapt, zingt en MC’t, een geweldige zangeres en een stel gedreven muzikanten maken deze band tot de beste Coverband van Nederland. Een waanzinwekkende show met led-walls, special lasereffecten en nog veel meer nemen je mee naar het beste van de hits van de afgelopen decennia. DJ Stefan neemt plaats achter de knoppen. Wie kent hem niet, één van Nederlands beste rappers…Lange Frans, ook hij is er bij. En een waanzinnige Midsummer-Night-Party-Act maakt deze avond compleet.

ZATERDAG 22 JUNI
09.30 uur:
Aanmelden voor de jeugdviswedstrijd. Vissen vanaf 10.00 uur in en om de jachthaven. Gratis meedoen en vele mooie prijzen. Wij bedanken BUURT- EN DORPSVERENIGING DE SCHRIJVERSHOEK voor de organisatie.
14.00 uur:
Kindermiddag, met vele gratis attracties. Een te gekke Kinder-disco-show met de Kinder-party-DJ’s
van PM Entertainment. Mellanie komt met een aantal Street-dance groepen van SVO. Je kunt je
laten schminken, doe je te goed aan ijsjes, drinken en suikerspinnen of pop-corn…en weet je wat zo
mooi is, het is allemaal gratis!!!
20.00 uur:
Vengaboys, Traffasi, AC/DC, Spicegirls, Paul Elstak, Ricky Martin, maar ook de Toppers in Concert
en het Foute Uur van Q-music, werkelijk alles komt voorbij. Glamourama de band die bol staat van
guilty pleasures, Feesthits en ouwe party-knallers haalt oude herinneringen op en maakt nieuwe!!!
DJ Stefan Leur en de jonge zangsensatie Marco Schuitemaker, maar ook de bekende Rene
Schuurmans maken deze zomeravond tot een onvergetelijke. “Een knalfeest tot in de kleine
uurtjes”.

ZONDAG 23 JUNI
10.00 uur:
Het overheerlijke dorpsontbijt, een meterslange buffet staat voor jullie klaar.
20.00 uur:
…BEETHOVEN… Dit jaar voor de 10e keer in Zuidbroek. Om dit jubileum te vieren, komen ze in de
bezetting waar ze in 2009 voor het eerst mee op het podium stonden. De meest succesvolle
nummers van toen en nu komen voorbij. Een no-nonsense beleving van het hoogste niveau. Dit mag
je niet missen. De beste afsluiting van “Het Mooiste Feest van het Noorden”.

• Kaart woensdagavond €1,00 per stuk. Bij de voorverkoopadressen en aan de kassa.
  • Dagkaarten donderdag t/m zondag aan de kassa, alleen op de avond zelf €15,00 per stuk.
  • Passe-partout kaarten donderdag t/m zondag, in de voorverkoop €30,00 en aan de kassa €40,00.
    Voorverkoopadressen:
  • Kapsalon Gré Rijskamp, Beneluxweg 44, Zuidbroek.
  • Kapsalon Cindy’s Hairstyle, Spoorstraat 44, Zuidbroek.
  • Hotel Hulsebos, Stationsstraat 4, Zuidbroek.