Programma Feestweek 2016

Poster A4 2016-page-001

FEESTWEEK  ZUIDBROEK  PROGRAMMA  15 T/M 19 JUNI

WOENSDAG 15 JUNI

13.00 uur: Start van de Feestweek met een groots opgezette jaarmarkt.

20.00 uur: Zingen, swingen en een hoop gezelligheid met o.a. JOHAN VEUGELERS, LUCAS EN GEA, GRONINGSE TOPPERS en natuurlijk JANNES. Presentatie en muzikale omlijsting DJ HENK.

DONDERDAG 16 JUNI

13.30 uur: Kaarten en Sjoelen.

20.00 uur: De grootste band ooit. We hebben ze al eens eerder op het podium gehad. Feestband GLAMOURAMA. Hits uit het verleden, van de 70’s en 80’s stomen we door naar het hedendaagse en terug via de 90’s. Tevens maken we plaats voor ANDRE HAZES Jr. Samen met DJ HENK maken we deze spetterende avond compleet.

VRIJDAG 17 JUNI

17.00 uur: Sponsormiddag (niet openbaar).

20.00 uur: De Party –en Verkleedavond bij uitstek. We geven weer 3 BBQ-PARTY’S weg….kom in een te gekke outfit naar de feesttent. Hoe zien jullie eruit tijdens “HET ABBA-DABBADOELAFEEST”????  Met een vette knipoog richting de meest succesvolle formatie ooit….ABBA! DJ STEFAN LEUR trekt voor deze avond zijn party-mix-outfit aan. We gaan terug naar de Disco, de Reggae, Funk, Rock’n Roll, Popmusic en de formatie ABBA-FEVER zorgt voor een koortsachtige atmosfeer.  De mafkezen van DE GANGMAKERS maken het af…. ”Knowing Me, Knowing You” ….

ZATERDAG 18 JUNI

09.30 uur: Aanmelden voor de viswedstrijd voor de jeugd van 5 t/m14 jaar. Vissen vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur in en om de jachthaven. Deelname is vrij. Vele mooie prijzen te winnen.

14.00 uur: Kindermiddag, met de GANGMAKERSKIDSSHOW en optredens van SVO, met streetdance en nog veel meer, je mag zelf ook meedoen als je zin hebt. De toegang is helemaal gratis!

20.00 uur: Een top-act die zijn weerga niet kent. De band “BOOMERANG”. De band bestaat uit 6 te gekke performers, een DJ-toetsenist die rapt. Vuur, passie en de beste beats. Een waanzinnige act. Een spetterend feest. Opzwepend. ….BOOMERANG, NOT AFRAID TO LET IT FLY…. Samen met NEW TIMELESS en onze huis DJ Stefan zullen we ons deze avond nog lang heugen.

ZONDAG 19 JUNI

09.30 uur: Dorpsontbijt, schuif aan en eet lekker mee.

12.00 uur: Tafelverkoop in de tent.  Huur een tafel en verkopen maar.

13.00 uur: Meezingmiddag voor jong en oud en gratis toegankelijk. Op het terras voor de tent bouwen we dit feestje met
o.a. Rika en Christiaan. DJ Henk draait ouderwets vinyl, zorgt voor een hilarische presentatie en laat onbekend
talent het podium beklimmen….Mis dit niet!!!

20.00 uur: Voor een spectaculair slotfeest zorgt onze huisband “BEETHOVEN”. Samen met DJ Henry zorgt “BEETHOVEN” voor een onuitwisbare herinnering.

FIETSDRIEDAAGSE, tijdens de feestweek op vrijdag en zaterdag start en finish bij het ijsbaangebouw, vertrek vanaf 18.00 uur. Op zondag start en finish bij de feesttent, vertrek vanaf 10.30 uur. Het fietsen en vissen wordt ook dit jaar georganiseerd door BUURT- EN DORPSVERENIGING DE SCHRIJVERSHOEK.

KAARTVERKOOP:

Zowel dagkaarten als passe-partoutkaarten, online te bestellen via de site www.vvvzuidbroek.nl. Of bij onderstaande voorverkoopadressen.

* Hotel Hulsebos, Stationsstraat 4, Zuidbroek.

* Kapsalon Gré Rijskamp, Beneluxweg 44, Zuidbroek.

* Kapsalon Cindy’s Hairstyle, Spoorstraat 44, Zuidbroek.

Prijzen:

* Dagkaarten, voorverkoop €15,00 en aan de kassa €17,50.

* Passe-partout, voorverkoop €37,50 en aan de kassa €45,00.

“Zie voor meer info onze site www.vvvzuidbroek.nl

FEESTWEEK ZUIDBROEK “HET MOOISTE FEEST VAN HET NOORDEN”