Programma Feestweek 2018

PROGRAMMA

FEESTWEEK ZUIDBROEK 13 T/M 17 JUNI

…”HET MOOISTE FEEST VAN HET NOORDEN”…

 

* WOENSDAG 13 JUNI:

20.00 uur: VOOR SLECHTS €1,00 ENTREE, BELEEF JE DE MOOISTE HOLLANDSE ARTIESTENSHOW. 

In samenwerking met “De Waterloo-show on tour” organiseren wij een Hollandse avond met meer dan 20 artiesten!!! Te gek om waar te zijn….maar toch is het zo! Enkele namen: Lytse Hille, Wimmie Bouma, Duo Doublon, Monica West, Wesley, Chris de Roo, Marco Schuitmaker….maar ook Kleintje DiepTriest , Arjan Venneman, Ronald en Aïsha en vele anderen….. Zie voor het volledige programma www.dewaterloos.nl  of www.vvvzuidbroek.nl en op FB Feestweek Zuidbroek….

 

* DONDERDAG 14 JUNI:

13.30 uur: Kaarten en sjoelen in de feesttent.

20.00 uur: De feestband “NIGHT FLIGHT” met zijn 9-koppige bezetting, speelt POP, DANCE, ROCK, SOUL en DISCO en smelt dit samen tot een sensationele show…High Energy…Solide!! …Samen met  DJ Stefan Leur en volksheld nr. 1, JANNES beleef je één van de mooiste avonden van deze week.

 

* VRIJDAG 15 JUNI:

17.00 uur: Sponsormiddag (niet openbaar).

20.00 uur: Niet meer weg te denken tijdens de Feestweek, de PARTY-DJ’S van 2-JOIN….de hele tent op z’n kop. Doe daar NAKATOMI bij…de Happy-Hardcore-act…met hits als “Children of the Night”, “Rainbow in the Sky”, “Sing” en vele andere. De avond is lang en we gaan door tot in de kleine uurtjes…vriend Evert Baptist weet hier van en komt ook weer naar Zuidbroek.

 

* ZATERDAG 16 JUNI:

09.30 uur: Aanmelden voor de jeugdviswedstrijd. Vissen vanaf 10.00 uur in en om de jachthaven. Er zijn vele mooie prijzen te winnen. Meedoen is GRATIS.

14.00 uur: Kindermiddag, net als vorig jaar staan er weer heel veel attracties opgesteld. De Regio-bank zorgt weer voor een Pannakooi en we hebben dit jaar een kinder-DISCO met DJ Henk. Ook hebben we pop-corn, suikerspinnen en iets te drinken. SVO treedt op en je mag je laten schminken…en alles is natuurlijk GRATIS.

20.00 uur: De non-stop-live-band-experience “DIMENSION 12”. De 12 top-muzikanten zorgen voor één brok energie, show en feest. Een paar danseressen erbij en je wordt meegesleept door het heden en het verleden. DJ Stefan doet de plaatjes tussendoor, de Voice of Holland ster “Samantha” is er bij, maar ook de Duits-talige Otto Lagerfett… Deze avond vergeet je niet snel…

 

* ZONDAG 17 JUNI:

10.00 uur: Het dorpsontbijt, een meterslang buffet staat voor jullie klaar.

20.00 uur: …”BEETHOVEN LEGENDS”…meer hoeven we in principe niet te zeggen. De bekende gezichten van Marieke, Eddie, Steven etc. zorgen ook dit jaar weer voor een spetterend eindfeest. Voor- en after-party door DJ Stefan…deze avond mag je niet missen!

 

* Fietsdriedaagse, start en finish bij de feesttent:

– Vrijdag, inschrijven van 12.30 tot 13.30 uur. Afmelden tot 17.30 uur. Tocht is ca. 30 km.

– Zaterdag, inschrijven van 17.00 tot 18.00 uur. Afmelden tot 21.30 uur. Tocht is ca. 30 km.

– Zondag, inschrijven van 10.30 tot 11.30 uur. Afmelden tot 17.30 uur. Keuze uit ca. 30 en ca. 60 km.

Deze fietsdriedaagse en het jeugdvissen worden georganiseerd door BUURT- EN DORPSVERENIGING “DE SCHRIJVERSHOEK”.

 

* KAARTVERKOOP, vanaf 1 mei 2018.

– Dagkaarten aan de kassa, alleen op de avond zelf €15,00. Donderdag t/m zondag .

– Passe-partout kaarten in de voorverkoop €30,00 en aan de kassa tijdens de feestweek €40,00. Deze zijn geldig van donderdag t/m zondag.

– LET OP, WOENSDAG 13 JUNI €1,00 ENTREE!!!!

 

* Voorverkoopadressen Passe-partout kaarten:

– Kapsalon Gré Rijskamp, Beneluxweg 44, ZUIDBROEK.

– Kapsalon Cindy’s Hairstyle, Spoorstraat 44, ZUIDBROEK.

– Hotel Hulsebos, Stationsstraat 4, ZUIDBROEK.

 

FEESTWEEK ZUIDBROEK

“HET MOOISTE FEEST VAN HET NOORDEN”