HØKSONS in voorprogramma MOOI WARK.

De Normaal-cover-band  “Høksons” zal tijdens de V.v.V. Feestweek Zuidbroek in het voorprogramma staan van Mooi Wark. Voor de echte boerenrock liefhebbers zijn de Høksons geen onbekenden. Als grote Normaal-fans zijn 4 Groninger jongens een aantal jaren geleden begonnen met een eigen band. Veel covers van Normaal maar ook nummers van Deep Purple, CCR en zelfs  van de Dijk zijn niet meer uit hun repertoire weg te denken.

Dit alles afgewisseld met eigen repertoire en je hebt een avondje onvervalste Boerenrock te pakken. Het feit dat ze nu in het voorprogramma van Mooi Wark komen te staan hebben wij en te danken aan een grote liefhebber  van deze band. “Bertus Rossing”, directeur-eigenaar van BUITENKAMP BV POMPENVERHUUR, biedt ons het optreden van de  Høksons aan.

Voor meer info over deze band ga je naar www.hoksons.nl. Wij verwachten er veel van en met de Høksons als  aanvulling op de vrijdagavond mogen we gerust stellen dat de V.v.V. Zuidbroek een eigen “BOERENROCK” avond heeft.

Naast de boerenrock avond kunnen we tevens vermelden dat we de feestweek knallend gaan beginnen, want naast dat de Palemiger Spatzen, Marc Wiesse en natuurlijk Dennie Cristian van zich laten horen hebben we ook een Flügel-Party. Dit wordt een spectaculaire happening. De dames van het Flügel team zullen volop in de tent aanwezig zijn.

Editie 112 gaat van start op woensdag 15 juni. Om 14.00 uur zal de kermis open gaan en vanaf ca 20.00 uur is iedereen welkom in de feesttent. Wij, bestuur en medewerkers, hebben er alle vertrouwen in dat we weer  een topweek tegemoet gaan. Met een iets voller programma, mede dank zij BUITENKAMP BV POMPENVERHUUR, zal Zuidbroek weer 5 dagen lang van zich laten  horen.

Hoksons