Programma 2023

FEESTWEEK ZUIDBROEK – 7 t/m 10 september 2023


…”HET MOOISTE FEEST VAN HET NOORDEN”…

DONDERDAG 7 SEPTEMBER
13.00 uur: Klaverjassen en sjoelen in de Feesttent. Geen inleg, wel leuke prijzen te winnen. Voor iedereen die dit leuk vindt. Gratis entree!!!
20.00 uur: De gezelligste donderdagavond met Marlane, Lytse Hille, Wimmie Bouma, Jacob Molema en JANNES … DJ Stefan Leur schuift en draait aan de knoppen.

VRIJDAG 8 SEPTEMBER
14.00 uur: de Feesttent gaat open voor een middag gezellig meezingen en volop lachen met Djoeke & Wietske en Piratenkoor Voorwaarts Voorwaarts. Gratis entree!!!
20.00 uur: Terug van weggeweest … De Party- en Verkleedavond … kom in een te gekke outfit naar de Feesttent. We geven 3 BBQ-PARTY’S weg. Kom als groep of in je uppie in je mooiste, gekste pakkie … iedereen maakt kans op een BBQ-PARTY!!! Niets is ons te gek. We maken vanavond feest met “De Esperando’s” wie kent ze niet, Wolfgang Saufi doet zijn naam eer aan, de Disco Daddies nemen ons mee naar de jaren 70, 80 en 90, inclusief een “Penny de Jager dans-act”. Last but not least doen we daar nog een geweldige live-act van Renske bij en een hele hoop special effects!!!! Deze avond wil je niet missen.

ZATERDAG 9 SEPTEMBER
09.30 uur: aanmelden voor de viswedstrijd voor de jeugd van 5 t/m 14 jaar. Vissen van 10.00 uur tot 12.00 uur in en om de jachthaven. Vele mooie prijzen te winnen. De organisatie doen we samen met de Dorpsvereniging De Schrijvershoek en Hengelsportvereniging Zuidbroek. Meedoen is geheel gratis.
14.00 uur: Kindermiddag met heel veel leuke attracties. In de Feesttent treedt Kindercircus Bombari op met een spetterende circus voorstelling! Je kunt je ook weer laten schminken. We hebben voor alle kinderen ijsjes, suikerspinnen, iets te drinken en ook pop-corn … en weet je wat zo mooi is … alles is gratis!!!
20.00 uur: de band met de mooiste show is ongetwijfeld SESSION!!! De grootste hits, een geweldig repertoire. Een mega-grote-LED-WALL en de mooiste special effects … eens beleven, nooit vergeten. We hebben OJKB (Ouwe-Jongens-Krenten-Brood) in the house, die de tent op zijn kop zet! DJ Leur is ook van de partij en … de HITSENSATIE van dit moment MARCO SCHUITMAKER!!! Wie kent niet zijn hit “Engelbewaarder” … we gaan laat naar bed …

ZONDAG 10 SEPTEMBER
14.30 uur: Muziekvereniging Oosterbroek, laat van zich horen. Een geweldig optreden met hedendaagse hits, die zij op hun eigen wijze brengen. Dat is 2 uur lang genieten voor jong en oud. Gratis entree!!!
20.00 uur: PRIME PARTYBAND … 6 vrienden met maar 1 doel … een gi-ga-groot slotfeest bouwen. De sensatie van vorig jaar gooien we er opnieuw in … hun live-show, het hoge entertainment-gehalte, met de beste Rock-songs, intieme love-songs maar ook de leukste meezingers en de foutste quilty pleasures. DJ Henk is er ook, samen met Prime Partyband de beste afsluiting van “Het Mooiste Feest van het Noorden”.

KAARTVERKOOP