V.v.V. HAALT TOPPERS NAAR ZUIDBROEK

V.v.V. HAALT TOPPERS NAAR ZUIDBROEKDe V.v.V. Zuidbroek gaat voor de komende feestweek groots uitpakken. Het succesvan de feestweek van dit jaar, heeft ons doen besluiten nog meer TOPPERS naar Zuidbroek te halen. Wij kunnen met gepaste trots zeggen dat het programma dan ook bijna geheel rond is.Hier en daar moet er nog wat bijgeschaafd worden, maar dat het weer een knalfeest gaat worden staat vast. Vanaf woensdag 15 juni tot en met zondag 19 juni 2011 zal het ijsbaanterrein weer een week lang het terrein zijn waar jong en oud uit hun dak kunnen gaan in de gigantische feesttent. Zoals de kop boven dit stuk al aangeeft zullen we enkele TOPPERS naar Zuidbroek laten komen.Vertrouwde gezichten als JANNES, MOOI WARK en de ROOFGARDEN PARTYBAND zullen het podium wederom beklimmen, maar wat als we u kunnen melden dat DENNIE CHRISTIAAN de feestweek komt openen en dat de meest geboekteartiest van dit moment, FRANS DUYTS de afsluiting zal verzorgen, zal het duidelijk zijn dat hier tussenin een keur aan artiesten en bands de revue zullen passeren.Zo ook kunnen we zeggen dat we het contract van de TOP-BAND “BEETHOVEN”,binnen hebben. BEETHOVEN is hier in het noorden van het land iets minder bekend, maar hebben een wereldwijde reputatie opgebouwd, met optredens in Azië, Amerika etc. Ook hebben zij reeds meerdere artiesten mogen begeleiden,waaronder Candy Dulfer. Wil je meer weten over BEETHOVEN, kijk dan even op hun site www.beethovenmusic.nl .

Ook aan de kleintjes is weer gedacht, als vanouds is de tent op de zaterdagmiddaghet domein van de allerjongsten onder ons. Wederom zal er een gratis toegankelijke middag worden georganiseerd, we denken aan een circus maar we zijn er nog niet helemaal zeker van. Maar een gratis middag met ijsjes en drinken voor niets wordt het zeker en de mensen van de snackwagen hebben weer toegezegd de patat en andere snacks voor €1,00 te verkopen.

Voor het complete programma willen we jullie graag verwijzen naar onze site, www.vvvzuidbroek.nl, vanaf de tweede helft van januari zal deze hier te zien zijn.

De V.v.V. durft met trots te zeggen, WIJ HALEN TOPPERS NAAR ZUIDBROEK.