EEN DAVERENDE FEESTWEEK IN HET VOORUITZICHT

EEN DAVERENDE FEESTWEEK IN HET VOORUITZICHT


 

 

Belofte maakt schuld. Zodra we het gehele programma rond hebben, zouden we hiervan melding doen. Bij deze, de afgelopen week hebben wij afrondende gesprekken gehad met ons boekingskantoor, Henk Roelofs te Emmen. Het heeft even geduurd, maar wij zijn dan ook van mening dat we met recht kunnen melden dat Zuidbroek een DAVEREND feest tegemoet kan zien. Direct na Pinksteren, zal van woensdag 15 juni tot en met zondag 19 juni Zuidbroek weer in het teken staan van de V.v.V. Feestweek. Net als voorgaande edities zal het grootste deel van het programma bestaan uit muziek en live-artiesten. Naast al het muziek-gebeuren hebben we natuurlijk weer een kaart- en sjoel middag, zal er aan de kleintjes gedacht worden en gaan we zondag over de braderie en rommelmarkt wandelen.

Voor wie niets wil missen: hier het gehele programma.

Zoals je op het programma zult zien hebben we elke avond, m.u.v. de vrijdag, een artiest met allure die de avond afsluit. De afsluiting van de zondag is tevens de afsluiting van de V.v.V. feestweek Zuidbroek 2011. We hebben er dan ook voor gezorgd dat niemand minder dan FRANS DUIJTS deze week tot een DAVEREND eind zal brengen.

In tegenstelling tot voorgaande jaren gaan we nu niet alleen op de zondag fietsen. In samenwerking met de “Schrijvershoek” is er een meerdaags fietsevenement opgezet. Ga naar het hele programma en je ziet wanneer en hoe vaak er gefietst kan worden.

Tevens nieuw in de feestweek is een tentdienst die gehouden zal worden op de zondagmorgen. In samenwerking met de Protestantse gemeente Zuidbroek zal een groep stoere motorrijders Zuidbroek aandoen om hun missie hier te verkondigen.

MET DANK AAN DE SPONSOREN DIE DEZE WEEK WEER MEDE MOGELIJK MAKEN.

De voorverkoop van de passe-partout kaarten is ook reeds gestart, bij E en E drogist en bij Hotel Hulsebos, beide te Zuidbroek, zijn ze verkrijgbaar