EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN BIJ DE V.v.V. ZUIDBROEK

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN BIJ DE V.v.V. ZUIDBROEK

Achter de schermen...

De laatste weken voor de feestweek van Zuidbroek zijn voor het bestuur en de medewerkers drukke tijden. Alles wat betrekking heeft op de organisatie wordt nog eens kritisch tegen het licht gehouden. Zo worden alle contracten met zowel leveranciers als artiesten nog eens doorgenomen. Zoals u wellicht weet gaat de 112e editie op woensdag 15 juni van start. Dit is de woensdag na pinksteren en dus zal de tent reeds opgebouwd worden tijdens de pinksterdagen. Vanaf woensdag 6 juni zullen er reeds voorbereidende werkzaamheden te zien zijn op het ijsbaanterrein.

Maar voor dat het zover is kunnen we mededelen dat de kaartverkoop reeds in volle gang is, je kunt je passe-partout kaart in de voorverkoop halen bij E en E drogist en bij Hotel hulsebos, beide in Zuidbroek. Tevens zulle we eind deze maand deur aan deur loten verkopen. De donateurs, waar wij heel content mee zijn, kunnen binnenkort ook weer bezoek verwachten van één van ons. Mochten er nog mensen donateur willen worden, ga dan naar onze NIEUWE website en meld je aan via ons contactadres. Zoals je ziet beschikken wij dus sinds kort over een nieuwe website, ook iets waar we met zijn allen veel werk van hebben gehad. Hoe moet de site er uit komen te zien, eigentijds, opvallend, vragen die we onszelf gesteld hebben en waar wij samen met de bouwer van de site diverse gesprekken over hebben gevoerd. Hij draait momenteel maar zal best hier en daar nog wat aangepast gaan worden. Jullie reacties mag je achterlaten in het gastenboek.

Volledigheidshalve, je vindt ons op www.vvvzuidbroek.nl. Zoek je via Google vindt je ons ook op feestweek Zuidbroek of feestweek Menterwolde.

In voorgaande berichtgevingen hebben we laten weten dat we voor de kindermiddag naast de reeds gecontracteerde artiesten nog iets extra’s wilden gaan doen. door een spontaan aanbod van de mensen van HealthCity Hoogezand, gaan de kinderen op de zaterdagmiddag kennis maken met ZumbAtomic. De instructeurs van HealtCity hebben een speciaal programma ontwikkeld voor kinderen van pakweg 4 tot 12 jaar. Naast het meezingen in de tent zal het nu dus ook meeswingen worden. ZumbAtomic is afgeleid van Zumba. De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans en betekend “snel bewegen” en ook “lol hebben”. Succes verzekerd.

 Genoeg te doen nog achter de schermen, T-shirts regelen voor alle medewerkers, nieuwe cocktails proeven (niet het vervelendste om te doen) aanvoerschema’s maken voor alle leveranciers, dit gebeurd op het uur nauwkeurig. Radio reclame regelen, intervieuws inplannen met diverse radio-stations, licht en geluid afstemmen, podium regelen. Afspraak maken met de marktmeester, hoe ver is hij. Loten verkoop coördineren. Werkroosters maken, posters en flyers rondbrengen. Nog vele dingen te doen, maar we lopen op schema en zorgen er ook dit jaar weer voor dat we een ONVERGETELIJKE feestweek tegemoet gaan.

De feestweek van de V.v.V. Zuibroek is dit jaar van woensdag 15 tot en met zondag 19 juni, zorg dat je erbij bent!!