V.v.V. ZUIDBROEK LAAT VAN ZICH HOREN EN ZIEN

V.v.V. ZUIDBROEK LAAT VAN ZICH HOREN EN ZIEN.

Wij als bestuur van de V.v.V. Zuidbroek willen dit jaar grootser uitpakken. We hebben dan ook gemeend onze PR-activiteiten niet alleen binnen onze gemeentegrenzen te houden. Op 30 april vindt er altijd een “Koninginnebraderie” plaats in Sappemeer. Dit jaar zal je er ook een stand van de V.v.V. ZUIDBROEK tegenkomen. Naast dat we hier onze welbekende loten zullen gaan verkopen, proberen  we ook de Passe-partout kaarten aan de man en vrouw te brengen. Om het geheel nog interessanter te maken gaan we middels een enveloppenspel meer dan 600 prijzen verloten. Op een aantal van 1500 enveloppen, dus kans 1 op 2,5, is het nagenoeg “ALTIJD PRIJS”. Ook aan de kleintjes hebben we gedacht, een grabbelton is de gehele dag het domein van hun.

Het enveloppenspel is bij de meeste mensen wel bekend. Ze kosten € 1,= per stuk, bij aankoop van 7 stuks betaal je slechts € 5,=. Bij aankoop van 7 enveloppen in 1x, geldt de regel “altijd prijs”. Dus voor een gering bedrag kans op één van de 50 passe-partout kaarten, één van de honderden loten, één van de vele vleesprijzen, enz.

Voor de kleintjes zoals gezegd de grabbelton, 1x grabbelen voor € 0,50 of 3x voor € 1,=. En ook hier geldt, bij elke keer grabbelen een mooie prijs.

Naast het spel en de grabbelton is het volgens ons heel belangrijk dat we “HET MOOISTE FEEST VAN HET NOORDEN” bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht brengen. We hebben dan ook een speciaal promoteam samengesteld die hun vuurdoop in Sappemeer zullen gaan beleven.

Dus wil je de dames en heren van het promoteam V.v.V. Zuidbroek tegenkomen, kom dan 30 april, Koninginnedag, naar de braderie te Sappemeer.

FEESTWEEK ZUIDBROEK, HET MOOISTE FEEST VAN HET NOORDEN.